UEC Tortosa – Esquí Muntanya

Secció d'esquí de muntanya i travessia UEC Tortosa

Sortida d’esquí pel Port

9 gener 2010 per David Pruñonosa

Q

ui ho anava a dir, que la primera entrada d’una sortida d’esquí de muntanya d’aquest flamant blog, seria al Port, pos sí,  aquest matí hem anat a fer la pujada del Montsagre, des de Prat de Compte, per la pista, amb l’intenció de pujar fins al Piló. Ja sabia que  havia caigut molta neu, però tot i així pensava que podriem haver pujat un bon tros per la pista amb el cotxe, però d’això res, i a la primera corba ja hem hagut de deixar el cotxe i calçar-nos els esquis. Lo paisatge estava impressionant amb moltíssima neu durant tota la pujada, només una parell de corbes ventades ens han obligat a descalçar-mos, 

la resta perfecte fins la Refoia, on  tornava a esta just de neu i, on feia un vent  terrible, no podíem ni aguantar-mos drets, i hem decidit dona mitja volta i emprendre la baixada, això si, abans ens hem fet la foto de rigor.

La pujada ens a costat dues hores i mitja i en total hem estat quatre horetes fortes, la temperatura era bastant baixa, a la part de baix devíem estar a  uns 3 graus i a dalt -5, però amb una sensació tèrmica de -10 segurament, mentre estàvem en marxa no hem passat gens de fred, només una mica a la Refoia per que hem estat un rato parats i pel fort vent que hi feia,  per baix no molestava gaire i això a fet que poguéssim gaudir d’un paisatge impressionant, amb una nevada que feia molts d’anys que no veiem. 
Mauro

3 respostes a “Sortida d’esquí pel Port”

  1. ximo ha dit:

    Xeics pos si això sembla els Pirineus….
    Mauro, aquesta pista no es la que fa cap a Bot?
    Impressionants fotos.

  2. Mauro ha dit:

    Aquesta pista es la que puja al Montsagre des de lo Pinell, vama anar aquí per que tenia lo pressentiment de que estaria verge.

  3. uectortosa ha dit:

    Perdó on dic Pinell volia dir Prat de Compte.
    Xiquets la edat no perdona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *